Black Friday 2016

Ca în fiecare an, din 2011 până în prezent, am urmărit Black Friday cu interes. Anul acesta nu am fost interesat să cumpăr ceva anume.

Urmărind distant de pe margine și știind care sunt prețurile pentru multe dintre produse pot spune că reducerile erau de luat în seamă dacă erai interesat de cumpărături. Dacă-ți doreai un telefon nou stăteai cu iPhone 5s la Favorite, cum se dădea startul campaniei eMAG îl băgai în coș și era al tău.

Lumea vrea ca un produs care costă 2000 de lei în mod normal de Black Friday să-l ia cu 40 de lei, pentru că așa au văzut ei că e în State. Eu zic, cu tot patriotismul, suntem români și ne place să ne plângem și să ne victimizăm. Nu ne place, chiar adorăm lucrul ăsta. Ne plângem că nu au fost reduceri de Black Friday și de abia așteptăm următorul Black Friday. Din cauza asta unele magazine au Black Friday chiar și marțea sau și în aprilie.

Dacă vreți să urmăriți evoluția prețurilor pentru articolele pe care doriți să le cumpărați vă recomand aplicația Cofffre. Eu folosesc această aplicație în Chrome, dar pentru eMAG am listă de cumpărături și introduc produsul în listă și uneori intru să văd dacă a scăzut prețul.

La un moment dat urmăream un generator de curent Black and Decker. L-am văzut la reduceri cu 999 lei și apoi a crescut la 1600. De aproape un an nu a mai scăzut la 999 lei, cel mai mult a scăzut la 1400 lei. Sincer m-am cam ofticat că nu l-am luat atunci. Vreau să spun că reduceri sunt, dar trebuie așteptat momentul prielnic. Ca la vânătoare.

reduceri
Foto: www.facebook.com/nuepanica.net/

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.