Materiale de constructii de la Hausman

Probabil stiti deja ca acum cateva luni m-am mutat la curte. Am cumparat o casa gata construita si complet finisata la exterior, partea de amenajari interioare fiind lasata la urma pentru ca viitorul proprietar (in cazul acesta, eu) sa aleaga ce ii place. Dezvoltatorul imobiliar nu mi-a facut niciun fel de recomandare, mi-a pus un teanc de bani in mana si mi-a comunicat ca ma asteapta cu materialele pentru a se apuca de munca. Acesta a fost momentul care a declansat o intreaga nebunie care a durat aproximativ o luna. In fiecare seara, dupa serviciu, mergeam in cautare de parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interioare, baterii si alte maruntisuri.

Initial, am fost chiar entuziasmat. In mintea mea lucrurile urmau sa se desfasoare simplu: ma duc intr-un mare magazin de amenajari interioare si bricolaj, gasesc totul acolo, dau comanda si in urmatoarea zi marfa imi este livrata la usa. Nimic mai gresit! Am ajuns sa ii cunosc pe toti consultantii de la Dedeman, Praktiker, Hornbach, Brico Depot, Romstal si inca vreo 3 vanzatori de pe Valea Cascadelor. Am umblat ca besmeticul de colo-colo, am testat vase de WC, am umblat cu placi de gresie la sub brat in cautare de faianta potrivita, am masurat usi si numarat cutii de parchet laminat. Intr-un final care parea ca nu mai vine, am scapat de aceasta etapa si ma bucur de viata la curte.

In mod evident, mi-am adus aminte ca in urma cu vreo 2 ani ma gandeam serios la varianta de a construi o casa de la zero, caci nu gaseam nimic gata construit care sa se incadreze in buget si sa indeplineasca majoritatea dorintelor. Ma intreb cum m-as fi descurcat in acea situatie, tinand cont de experienta de acum cu finisajele interioare. Probabil as fi comandat totul dintr-un singur loc, nu cred ca as fi avut energia de acum. Cautand variante pe net din pura curiozitate, am dat de Hausman.ro

Hausman comercializeaza cam toata gama de produse necesara constructiei unei case, si nu numai: plase sudate, plase de Buzau, fier beton, otel beton, fasonat otel beton, teava rectangulara, panou bordurat, tego, caramida, OSB, poliestiren, poliestiren expandat, poliestiren. Partea buna este ca au mereu marfa suficienta in stoc, iar consultantii sunt gata sa acorde o mana de ajutor oricarui client, chiar si celor mai habarnisti.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *