Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Twizy si 6000 de euro de la Guvern

Twizy si 6000 de euro de la Guvern

Pornind de la anunțul ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor prin care acordă 6000 de euro românilor care își achiziționează un autoturism electric mi-am găsit o mașină de oraș, iar investiția ar fi destul de mică. Este vorba de Renault Twizy, 100% electric, ce este disponibil la prețul de la 7.000 Euro TVA inclus, plus chiria lunară a bateriei (30 € TVA inclus/lună).

Cetatenii si firmele care isi vor cumpara un automobil 100% electric vor primi prin programul guvernamental Rabla Plus un ajutor de circa 6.000 de euro, a anuntat miercuri ministrul mediului, Cristiana Pasca Palmer. Ea a anuntat si ca Guvernul pregateste ghidul de finantare pentru accesarea fondurilor necesare realizarii retelei de alimentare a automobilelor electrice. HotNews

renault-twizy-disponibil-in-romania-06.png.ximg.l_6_m.smart

La Twizy mă amuză descrierea asta:

Având o autonomie certificată UTAC de 100 km în ciclu urban ECE-15, Twizy poate parcurge orice oraș de la un capăt la celălalt. Mai multe despre Twizy aici.

Ce mi se pare cam nasol la Twizy? Nu are geamuri. Dacă te prinde o ploaie trebuie să ai pelerina pe tine. Oricum, scaunele fiind din plastic, nu se pot produce pagube majore.

Nu știu dacă atunci când se va scrie legea, guvernanții se vor gândi și la Twizy și o vor exclude sau vom avea multe Twizy-uri prin București.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *