Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Atentate promovate și nepromovate

Atentate promovate și nepromovate

După atentatele de la Bruxelles am văzut tot ma multe voci care ziceau că au fost atentate cu mult mai multe victime și nu au fost în Prime time precum s-a întâmplat cu atentatul de la Bruxelles sau cu cel de la Paris.

Tind să nu le dau dreptate acestor voci. Câți români sunt în Yemen sau Afganistan? Câți români au fost în Yemen sau Afganistan? Nu vi se pare că acolo este o altă civilizație, diferită de a noastră?

Este normal să te șocheze mai mult atentatele din Bruxelles și Paris, pentru că aceste locuri sunt mult mai apropiate de noi, pentru că dacă nu am fost noi de curând în Belgia sau Franța, măcar cunoaștem pe cineva care locuiește acolo sau a călătorit prin aceste țări.

Al doilea aspect. Televiziunile promovează ceea ce dorim noi să vedem. La următorul atac ce va avea în Orientul Mijlociu vă recomand să le scrieți televiziunilor că doriți să vedeți mai multe știri despre aceste evenimente. Sau este mai ușor să dați share acestei poze?

atentate

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *