Despre cum să fentăm legile și să ne plângem că trăim într-o țară de cacao

Suntem campioni la fentat legi!

despre fumatCitind Legea anti-fumat am intuit că a fost scrisă atât de strict din dorința de a nu se găsi subterfugii. Oamenii ăia care au avut inițiativa Legii anti-fumat știau că patronii localurilor vor dori să fenteze legea, așa că au făcut o lege berechet.

Nu s-a uscat semnătura lui Iohannis pe lege că au apărut articole de genul Cum să fentăm legea anti-fumat? În primul rând mi se pare foarte aiurea să citesc un articol într-o sursă de informație (or not?!) despre Cum să fentăm legea/Cum să păcălim/Cum să furăm mai mult.

Articolul prezintă ideile unui jurnalist despre cum să nu respecți legea anti-fumat. Mă scuzați, ideile geniale… Faza e că ideile astea sunt copiate de undeva din Marea Britanie, unde o astfel de lege este respectată cu strictețe. Jurnalistul nu a înțeles că legea este și spre binele fumătorilor, nu numai pentru nefumători.

Mă amuză și că fumătorii distribuie la greu astfel de articole, probabil din dorința ca un patronaș să pună în operă una din ideile geniale enunțate de acest jurnalist.

Pentru că sunt 8 ani de când m-am lăsat de fumat, nu recomand nici articole de genul 10 idei geniale pentru a te lăsa de fumat. Recomand să aveți voință și să credeți că după ce veți scăpa de dorința de a fuma va fi mult mai bine.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.