Despre tricouri scumpe și replicile lor

Mi se pusese pata să-mi cumpăr un tricou de la Ralph Lauren. Motivul era unul stupid: îmi plăcea tricou-ralph-laurenlogoul. Am observat că multe persoane din jurul meu umblau cu caluțul pe piept și treptat am conștientizat că de fapt tricourile sunt fake-uri. Oamenii și le luau din bazar sau de la vânzători dubioși care spuneau că sunt furate de la reprezentanțe din vest. De unde? Erau fake-uri.

Repede mi-a trecut cheful sa îmbrac un tricou Ralph Lauren.

De ce mulți oameni serioși (pentru că nu discutăm de cocalari!) vor să îmbrace haine care sunt repici după cele originale? Vor să epateze și să creeze o impresie bună celor din jur? Sincer, îmi este greu să-i înțeleg. Nu sunt înnebunit să merg la cumpărături. Merg doar când trebuie să îmi cumpăr ceva, nu vânez reduceri pentru că îmbrac mărimi standard care se epuizează repede, așa că nu are rost să mă precipit. Atunci când am nevoie să cumpăr o pereche de pantaloni mă duc și îmi iau două perechi.

Cineva îmi povestea că a fost în bazarul din Istanbul și a vrut să cumpere un tricou, discutând cu vânzătorul, într-un final nu a vrut să mai cumpere, dar turcul nu a înțeles exact și a dat memorabila replica: ”Nu place Nike? Ok. Mergem în spate și în 2 minute imprimăm Adidas, Lacoste, orice vrei tu.”

Foto: www.kanyetothe.com

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.