Viata mea, bicla

„Salut! Sunt Dragoș și îmi place să dau la pedale.” Această descriere mi-a fost sugerată de o amică. Mi-a placut și mi-o amintesc cu plăcere pentru că este adevărată. Îmi place să pedalez.

Merg cu bicicleta la serviciu, vin acasa, mananc, ma odihnesc puțin și ies din nou cu bicicleta la o tură de cel puțin o oră.

bicle_blog

Planuri. Sfârșitul de săptamână mă prinde tot pe bicicletă. Mergem la mare? Atunci alegem o stațiune prietenoasă cu bicicliștii. Trebuie să mergem la o nuntă in Tecuci? Ok. Studiez bikemap ca să văd ce trasee se pot face în zonă și luăm bicicletele cu noi.

Casă. Aveam o bicicletă de trekking pentru transport la serviciu și ture pe asfalt, mi-am luat altă biclă pentru MTB. Mi-am pus niște apărători pe bicla de trekking și parcă i-am stricat farmecul. Acum iau în calcul ca în viitor să-mi achiziționez o cursieră pentru șosea. Dar pentru asta îmi trebuie și spațiu. Deja stau cu 3 biciclete în casă și nu e deloc comod. Plus că stând la bloc nu am spațiu să le întrețin. Deci bicicleta îți deschide și alte orizonturi. De ce să nu locuiesc la casă și în fiecare săptămână să-mi spăl bicicletele, să le dau cu degresant și ulei?

Bani. Să nu mai spun că în fiecare lună investesc câteva sute de lei pentru haine de biciclist, pentru diverse upgrade-uri la biciclete.

Sănătate. Din martie și până în iunie am slăbit aprox. 5 kg, fără regim, doar mergând pe bicicletă.

Bicicleta e un virus. Dacă îți intră în sânge nu mai scapi. Dar ce plăcere!

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.