RCS & RDS reduce preturile pentru clienții Digi Mobil care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi

RCS & RDS reduce prețurile cu până la 40% la abonamentele Optim Nelimitat pentru clienții noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii din portofoliul Digi. Noile tarife se vor aplica și abonaților existenți ai companiei, iar scăderea se va regăsi în facturile emise pentru luna iulie.

Totodata, RCS & RDS introduce in portofoliul Digi Mobil un nou abonament, Complet 5.

De astazi, 3 iunie, orice client care opteaza pentru abonamentele Optim Nelimitat  se va bucura de numeroasele avantaje ale acestui serviciu pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), respectiv 6 euro/luna (TVA inclusa).

Astfel, clienții care nu au niciun serviciu fix Digi (internet sau televiziune), vor plati de acum 6 euro/luna (TVA inclusa) pentru un abonament Optim Nelimitat (anterior 10 euro/luna), iar cei care incheie doua astfel de abonamente, vor achita 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament contractat (anterior 7 euro/luna).

Clienții care au un singur serviciu fix Digi, pot opta acum pentru Optim Nelimitat si vor plati 5 euro/luna (TVA inclusa), fata de 7 euro/luna cat plateau pana acum.

Abonatii RCS & RDS care au doua servicii fixe, pot contracta Optim Nelimitat cu 5 euro/luna (TVA inclusa) si 4 euro/luna (TVA inclusa) pentru cel putin doua abonamente, pentru fiecare abonament in parte.

Abonamentul Optim Nelimitat  include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pina la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Digi Mobil își îmbogateste portofoliul de oferte la telefonia mobila pentru persoane fizice si juridice, cu noul abonament Complet 5, disponibil atat pentru clientii noi care aleg acest serviciu, cat si pentru clientii existenti ai companiei, care au in prezent alt tip de abonament si doresc sa beneficieze de avantajele noului abonament.

Complet 5 ofera clientilor pentru doar 5 euro/luna (TVA inclusa), convorbiri gratuite in reteaua Digi Mobil, mesaje si trafic de date nelimitat in reteaua proprie, 300 de minute catre retelele fixe si mobile nationale si internationale, dar si o gama de echipamente gratuite, la semnarea contractelor pe 24 de luni.

Servicii DIGI

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusa/luna)

1 abonament Optim Nelimitat

De la 2 pana la 4 abonamente Optim Nelimitat

Independent de alte servicii Digi

10 6

7 5

Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit

7 5

5

Digi Net si Digi TV Cablu/Satelit

5

4

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.