Noaptea mea albă cu chef Cătălin Scărlătescu

Cu surle și trâmbițe a fost anunțată acum vreo lună cooptarea Masterchefului Scărlătescu în bucătăria Berăriei H și, ulterior, lansarea unui noi meniu ușor modificat. Din meniul lansat la mijlocul lui februarie au dispărut câteva chestii, în schimb au apărut noi preparate care sună interesant. Printre ele se numără și H Burger.

Mănânc cu plăcere un burger bun când am ocazia, iar săptămâna trecută s-a nimerit să mă apuce foamea la Berăria H. Nu am stat prea mult pe gânduri înainte să dau comanda de burger. Fiind destul de multă lume în local, am așteptat o jumătate de oră bună până a venit mâncarea, dar am înțeles motivul. Vă spun că H Burger este bun,2015-02-27 23.04.01 bucata de carne este groasă, suculentă, deloc seacă și bine condimentată. Dulceața de ceapă este printre cele mai bune pe care le-am mâncat prin București și salvează oarecum burgerul de la banalitate. Chifla nu m-a dat pe spate, dar nici rea nu a fost. Toată afacerea (burger + salată coleslaw + cartofi prăjiți) m-a costat 35 lei, bani de care mi-ar fi plăcut să primesc și niște roșii, salată verde, murături sau poate o felie de bacon.

Una peste alta,  mi-am astâmpărat foamea cu o mâncare mai mult decât decentă, problema a fost după ce am ajuns acasă. Nu am apucat să mă pun bine în pat că stomacul meu scotea deja niște zgomote dubioase, care prevedeau declanșarea Jihadului. Am avut parte de o noapte albă în care am făcut naveta între dormitor și baie, mai exact între pat și WC, la fiecare drum pomenindu-l pe Scărlătescu.

Pe viitor nu știu ce voi face când mă apucă pofta de burger la Berăria H. Pe de-o parte e un burger bun care mi-a plăcut, dar în același timp aș vrea să dorm noaptea întins în pat, nu așezat pe WC. Dileme, dileme…

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. isabel

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.