5 aplicații pentru Android care îmi plac

Couple – aplicația este destinată comunicării între cupluri și nu poți să adaugi și alte probleme. Poți să-i trimiți flori virtuale persoanei iubite, îți notezi data de când sunteți împreună + alte aniversări, faci liste în comun și ștergi chestiile rezolvate din listă.

Falcon pro – este un client pentru twitter contra cost. Îmi place foarte mult. La un moment dat mi s-a blocat, dar cred că au rezolvat problema prin update-uri.

Carousel – Dropbox Photos – este o aplicație specială pentru Dropbox, mai precis prezintă pozele din Dropbox pe zile, locații și poate crea albume. Mie îmi place alicația pentru că am foarte multe poze pe Dropbox.

HERE Offline maps  îmi plac hărțile de la Bing/Nokia, iar aplicația are un mare plus prin faptul că poate fi folosită offline, fără internet, doar prin sateliți.

Beep’nGo – este o aplicație care funcționează doar pentru Note3 si 4 și Samsung Galaxy S4, S5, dar dezvoltatorii promit că în viitor aplicația va fi disponibilă și pentru alte dispozitive cu Android. De când am aplicația asta nu mai port cardurile de fidelitate in portofel. Le-am scanat și le am în aplicația asta și am observat că și comercianții s-au obișnuit.android-aplicatii-325484_640

Am mai scris despre aplicațiile Android care îmi plac aici și aici.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.