eMAG și-a lansat două branduri proprii

eMAG a anunțat lansarea a două branduri proprii de electronice și electrocasnice: Wink și Star-Light.

Sub brandul Wink, comercializăm deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să aducem pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.

Sub brandul propriu Star-Light, am lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, am adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să lansăm sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.

Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.tableta wink one

Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, cu ecran de 7.85 inch IPS care oferă vizibilitate foarte bună din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi mărită până la 32GB cu un card Micro SD. Tableta Wink Elite este dotată cu sistem de operare Google Android 4.4.

„Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.