Evernote Premium pentru clienţii Telekom

Clienții eligibili Telekom Romania Mobile Communications se pot bucura de oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional.

Începând din ianuarie, Deutsche Telekom şi Evernote, compania care oferă soluții pentru o zi de lucru mai productivă, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa. Aceasta echivalează cu un beneficiu de aproximativ 40 de euro per client. 

Evernote este un spaţiu de lucru care permite clienţilor să ia notiţe, să scrie documente, să salveze pagini web, să creeze fișiere audio şi să îşi împărtăşească ideile oriunde și oricând își doresc. Conturile Premium oferă utilizatorilor limite superioare de upload, un sistem de căutare a notiţelor mai rapid şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte disponibilitatea offline a notiţelor.

Toți clienții eligibili Telekom Romania Mobile Communications pot să activeze oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional. Clienții care deja au beneficiat de 6 luni gratuite ale ofertei Premium vor primi un e-mail cu un cod Evernote Premium, pe care îl pot folosi pentru a beneficia încă 6 luni gratuite.

Opinia mea: Dețin și eu un cont Evernote Premium, dar uit mereu să folosesc aplicația asta. Mereu folosesc alte aplicații.

 

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.