Donează pentru prima clinică de recuperare oncolgică din România

20.805 români află anual că au cancer.

Printre ei pot fi prietenii tăi, colegii, camarazii din copilărie ori familia ta. Sau apropiații celor dragi ție. Oricum ar fi, suntem toți o mare comunitate. A celor care înțeleg că “îmi pasă” nu este un slogan, ci un mod de a exista.

Anul acesta, Fundația Sfânta Irina va deschide Clinia NERA, Prima Clinică de Recuperare Oncolgică din România. Dăruiești viață implicându-te și donînd acum 2 euro prin SMS, la 8843 (număr valabil în rețelele Telekom, Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA).

Cu fiecare zi salvată, salvezi viață. Viața celor dragi ție.

În fiecare zi, 57 de oameni primesc vestea că au cancer. Fiecare minut contează!

Proiectul Nera a obţinut o finanţare de la Uniunea Europeană, în valoare de 70% din totalul costurilor eligibile de implementare ale proiectului, cu condiţia ca restul să fie acoperit de Fundaţia „Sfânta Irina”. Cu alte cuvinte, UE este garantul principal al acestui proiect. Acum e nevoie de tine să crezi în el şi să ajuţi la strângerea sumei care va completa finanţarea UE.

Pentru a ajuta şi bolnavii de cancer aflaţi în stadiile incipiente ale bolii, Fundaţia „Sfânta Irina” a demarat proiectul de construcţie a Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România, care va incorpora un centru de cercetări. Clinica se va îngriji de tratarea bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea veştii, debutul bolii, depistarea precoce.

Clinica Nera va fi înălţată, cu ajutorul tău şi-al celor care vor să pună la temelia ei o faptă bună, în Valea Nerei, într-o zonă nepoluată din judeţul Caraş Severin, localitatea Slatina Nera, comună Sasca Montană.

Clinica va fi de tip rezidenţial, cu 42 de saloane spaţioase şi confortabile, construite pe o structură arhitecturală şi funcţională de tip sanatorial. Fiecare bolnav va fi găzduit cu grijă şi atenţie, într-un salon cu un singur pat, şi va beneficia de o cură de recuperare de 14 zile în care li se va oferi asistenţă medicală, îndrumare spirituală, şedinţe de psihoterapie, kinetoterapie, fizioterapie şi dietoterapie.

Mai multe informatii pe www.clinicanera.ro.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.