Azi merg la concertul Sarmalele reci

Am tocit banda casetei Țara te vrea prost, de la Sarmalele reci. Cred că se întâmpla prin 1996 când ascultam albumul acesta. Violeta, Gașca de la bloc, Tatiana sau N-ai nimic pe sub tricou sunt melodii care mi-au placut foarte mult. Le mai ascult și acum, iar melodiile cu aluzii politice sunt de actualitate, deci nu s-a schimbat nimic în peisaj. Cel puțin în grupul meu de prieteni acest album este celebru. După acest album, Sarmalele reci au mai scos câteva melodii celebre precum Șpriț de vară, Telefonul nu mai sună, Adrian Băsescu, dar eu am rămas cu gândul la primul album.

Ca fapt divers, trebuie să știți că unul dintre fanii trupei Sarmalele reci este Bill Clinton, care le-a scris băieților din trupă după ce a ascultat albumele Țara te vrea prost și Aurolac.

Azi merg la concertul Sarmalele reci de la Berăria H. O dublă premieră: prima dată la această berăie și primul concert Sarmalele reci.

sarmalele-reci

 

Despre eveniment:

Vineri, 5 decembrie incepe weekendul asa cum se cuvine, cu o portie de energie de la Sarmalele Reci, la Beraria H! Open doors de la 20:00, concertul incepe de la 23:00

Iti promitem un „Spirit de vara”, „Bucate alese” si multa energie in Orasul cu Chef de Viata! Vei avea parte de muzica de calitate a unei formatii legendare, de un spectacol special, precum si de o atmosfera vesela, de sarbatoare, cu ocazia noptii de dinainte de Mos Nicolae. Pregateste-ti ghetutele si vino sa te bucuri alaturi de noi de o seara speciala alaturi de Sarmalele Reci in Beraria H!

La acest eveniment intrarea este LIBERA!

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.