5 lucruri care imi plac la Samsung Note 4

Ziceam aici că trebuie să-mi schimb telefonul. Am făcut și pasul ăsta.

De peste două săptămâni folosesc Samsung Note 4. Sunt super mulțumit de el. Nu mi s-a blocat, se mișcă foarte bine, internetul 4G merge foarte bine pe el.

Iată ce îmi place cel mai mult la el:

  • funcția de economisire maximă a bateriei. Telefonul se face alb negru și poți folosi maxim 4 aplicații pe lângă mesaje și funcția de apelare. Dacă mai ai 10% din baterie poți muta pe economisire maximă și bateria mai ține 2 zile.
  • funcțiile pen-ului. Folosesc Pen-ul pentru prima dată și m-a fascinat. Cred că poate fi de ajutor, dar până acum l-am folosit mai mult pentru entertainment.
  • funcțiile S-Health și pedometru în special. Mă monotirizează câți pași fac și mă atenționează dacă a trecut o oră și nu m-am ridicat de pe scaun
  • camera foto și video – camera de 16 MP merită toți banii. Am făcut poza asta și un amic credea că e trasă cu DSLR-ul.
  • telefon robust – telefonul îmi stă bine în palmă, dar la ureche pare mare. Mi se pare un telefon dedicat bărbaților.

note-4

Singurul lucru care mă deranjează uneori este mărimea. Mi se pare că stă aiurea în buzunar, acum e ok pentru că-l mai țin în geacă, dar la vară nu știu cum o să-l țin. La cât de fain este telefonul acesta este un impediment foarte mic.

Mi-am cumpărat husa de protecție S-View cover și vă recomand să o cumpărați deoarece merită toți banii și îmi este de mare ajutor.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.