Despre ”Urzeala Tronurilor”

game-of-thronesAm văzut primele 3 serii din Game of Thrones. Îmi place cum sunt țesute poveștile, dar filmul nu este cel mai bun serial pe care le-am văzut până acum. În fine, poate că nici eu nu sunt fanul poveștile fantastice.

Filmul începe cu povestea familiei Stark, care sunt puși într-o lumină bună și telespectatorul tinde să simpatizeze cu această familie, dar se pare că familia Stark nu prea are sorți de izbândă în lupta pentru tron. Familia Lannister, mai vicleană, este mereu pe val și călare pe Tronul de fier.

Cu desfășurarea acțiunii de până acum, parcă nu mai am tragere de inimă să văd și seria 4.

Dacă aveți de gând să vă uitați la Game of Thrones trebuie să știți că până acum au fost filmate 4 serii, iar în 2015 și 2016 vor apărea seriile 5 și 6. Un episod din Game of Thrones are, in medie, 50 de minute.

Povestea filmului(hbo.com):

| Având la bază cea mai bine vândută serie de cărți fantasy ale autorului George R.R.Martin, serialul ”Urzeala tronurilor” este o poveste epică despre trădare și nobilimea de pe tărâmul fictiv Westeros unde verile și iernile pot dura ani, iar pofta de putere o veșnicie.

Șapte familii nobile luptă să dețină controlul asupra ținutului mitic Westeros. ”Urzeala tronurilor” este un serial emblematic și o producție de succes pentru HBO. 

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.