Vecinul merge la închisoare

celula-inchisoareConstantin Nicolescu merge pentru 9,5 ani la închisoare. Omul ăsta este de-o viață la șefia CJ Argeș. Nu se poate lăuda cu mari realizări, chiar de loc. A mers pe principiu dacă mie nu-mi iese de-o șpagă, atunci județul nu are nevoie de investiția respectivă! A distrus cam tot ce era bun în județ și nu a făcut nimic. S-a lăudat peste tot cu Uzina Dacia, care, ce-i drept, mai ține Piteștiul în picioare.

În Pitești are porecla Vecinul. Oriunde te muți ai șanse ca Nicolescu să-ți fie vecin. Veciunul nu a fost foarte deștept și a băgat mâna la fondurile europene. Nu o dată, ci de două ori. Și are două dosare penale, pentru primul a primit sentința azi, urmează al doilea unde este învinuit că a șutit banii destinat reconstrucției unei școli și a unei grădinițe afectate de inundații.

Vecinul a făcut totul pentru interesul familiei, nimic pentru interesul județului, iar acum stau și mă întreb cu ce s-a ales omul ăsta? Pentru ce merge la închisoare? S-a gândit că nu o să fie prins. Și dacă nu frauda bani europeni acest Nicolescu era bine merci, un cetățean onest.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.