Cargus s-a unit cu Urgent Curier

Începând de azi, 1 iulie 2014, Cargus s-a unit cu Urgent Curier.

Fondul de investiţii Abris Capital Partners a cumpărat integral Urgent Curier, firmă cu afaceri de 115,95 milioane de lei în 2013, care va fuziona cu Cargus, companie controlată de acelaşi fond de investiţii din 2012.

Fuziunea se va realiza ca între doi parteneri egali. Noua structura organizationala va fi condusa de Gian Sharp, actual CEO Cargus, sub coordonarea Consiliului de Administratie format din managementul Abris Capital Partners si actualii proprietari ai Urgent Curier. Tranzactia s-a realizat datorita companiei Abris Capital Partners, cea mai importanta societate de private equity ce investeste in companii mid-market din Europa Centrala si de Est care detinea în portofoliul sau firma Cargus International, iar recent a achizitionat si Urgent Curier.

Achizitia va fi urmata de fuziune, urmând ca noua entitate sa genereze cele mai performante servicii si produse din industria locala de curierat. Noul parteneriat va beneficia de o flota de peste 1,800 vehicule de curierat, o echipa de 1,800 de curieri, o retea logistica cu 142 de depozite pe intreg teritoriul tarii, peste 3200 de angajati, automatizari de ultima ora si cele mai bune modele si practici de business ale ambelor companii (in momentul de fata situate in Top 3 companii românesti de curierat).

Flyer final_lucian

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.