Aplicația joyn Cosmote

joyn COSMOTE  este o aplicație de mesaje pentru chat, schimb și distribuire de fișiere (video, audio, imagini, localizare, contacte) și apeluri video între utilizatorii aplicației.joyn powered by COSMOTE

joyn powered by Cosmote este disponibilă pentru toti clienții Cosmote România, abonați sau utilizatori de cartelă preplătită, și, promoțional, aceștia beneficiază de trafic de date netarifat în aplicație.

Pentru că mesajele transmise prin joyn powered by COSMOTE sunt criptate, utilizatorii pot comunica în siguranță, indiferent dacă folosesc pachetul de date mobile sau o conexiune Wi-Fi. De asemenea, o altă funcționalitate a aplicației este apelarea video, care oferă utilizatorului posibilitatea de a participa activ la momentele speciale ale interlocutorului și de a vedea lumea prin ochii celuilalt, în timpul conversației.

În perioada promoțională, valabilă între 30 iunie și 15 iulie 2014, toți clienții Cosmote România, noi și existenți, abonați sau utilizatori prepaid, ce utilizează un smartphone (cu sistem de operare Android 2.3+ sau iOS 7.0+), au posibilitatea de a utiliza gratuit joyn powered by COSMOTE. Traficul generat de aplicație nu va consuma din cel inclus în planul tarifar sau extraopțiunea clientului și nici nu va genera costuri adiționale, se arată într-un comunicat de presă al Cosmote.

joyn powered by COSMOTE poate fi descărcată de utilizatorii Android din Google Play și, respectiv, de utilizatorii iOS din App Store.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.