Google oferă informații în timp real de la Campionatul Mondial din Brazilia

world-cup-2014Google te ajută să afli rezultatele de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia doar dacă tastezi numele echipelor în bara de căutare. De asemenea, tot tastând pe Google numele formaților care urmează să se întâlnească, vei afla informații despre partidă, ex: ora de start, stadion, echipe probabile etc. Pentru previzualizare vei fi redirecționat către pagina fifa.com.

Dacă faci aceiași interogare în timpul meciului vei afla echipele care se afla pe teren, scorul exact, cartonașe galbene/roși etc., un fel de live text.

| Vezi aici Programul meciurilor de la Cupa Mondiala de fotbal Brazilia 2014

Pentru cei care nu știu fotbal Google oferă și informații despre ceea ce înseamnă lovitură liberă, fault, de ce se acordă cartonașe galbene etc., dar cred că aceste informații se adresează yankeilor.

Pe Google Maps aflați informații despre stadioanele care găzduiesc meciuri de la Campionatul Mondial. Mai multe detalii aici.

| ASCULTA AICI melodiile de la CM Brazilia 2014

Cupa Mondială atrage atenția întregului glob. Datele Google arată că World Cup este mai căutat decât Super Bowl, Jocurile Olimpice, și Tour de France sau toate acestea combinate. Mai multe informații despre audiență aici.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.