Bucharest Wheels Arena la Romexpo în 13-15 iunie 2014

În acest weekend va avea loc la Romexpo – Bucharest Wheels Arena, singurul festival auto-moto și sporturi extreme din România.

Anul trecut am fost prezent și mi-a plăcut foarte mult. Am făcut foarte multe poze frumoase.Bucharest Wheels Arena3 Bucharest Wheels Arena5 Bucharest Wheels Arena6 Bucharest Wheels Arena7 Bucharest Wheels Arena8 Bucharest Wheels Arena9 Bucharest Wheels Arena1 Bucharest Wheels Arena2

Lansat oficial in Romania in 2012 sub sloganul “Depaseste-ti limitele!”. Bucharest Wheels Arena prezinta publicului pe parcursul a 3 zile si 3 nopti, pe o suprafata exterioara si interioara de peste 40.000 mp, un concept unic dar si cea mai mare expozitie auto – moto din Romania.
Conceptul unic este sustinut de imbinarea si modul in care sunt prezentate publicului demonstratiile cu masini de raliu si drift, demonstratiile de offroad, enduro, stunt riding, karting, bike stunts dar si concursurile specifice comunitatii auto-moto: Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Wheels, Best Engine, Best Rims, SQL Contest, SPL Contest.
Editia din 2014 aduce in premiera si concursuri nationale de offroad si enduro, tip trial, singurele de acest gen organizate in Bucuresti si autorizate de Federatiile Sportive din Romania.
Evenimentul include si o expozitie de tuning auto-moto la care isi vor prezenta masinile si motoarele modificate pasionati de tuning auto-moto, cluburi sportive si firme de tuning din toata tara.
Bucharest Wheels Arena 2014 ofera posibilitatea participarii la eveniment, in calitate de expozant, a producatorilor, importatorilor şi distribuitorilor de automobile, motociclete, scutere, biciclete, accesorii tuning şi echipamente service auto-moto, componente şi piese de schimb, companii de leasing – asigurari, firme specializate in inchirieri auto. Pentru mai multe informatii accesati www. bucharestwheelsarena.ro

Pagina web a evenimentului | Pagina de Facebook a evenimentului

Prețul unui bilet este de 20 lei pe zi, un abonamnet pe 3 zile este de 30 lei. Studenții au reduceri de 50%. Bloggării pot intra gratuit la acest eveniment.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.