Ponta știe că cine se aseamănă se adună?

Ponta a luat-o rău de tot pe arătură. Azi în fața președinților de consilii județene prim-ministrul României a declarat ”Nici în 1989 nu a putut să ne împuşte pe toţi. Eu aveam 17 ani şi am ieşit pe stradă, ca mulți dintre dumneavoastră. Deci cred că nici în 2014 nu se poate întâmplă acest lucru”.

„E o perioadă în care o întreagă propagandă lucrează împotriva dumneavoastră şi trebuia să vă aşteptaţi la aşa ceva, pentru că sunteţi votaţi, aveţi încrederea cetăţenilor, pentru că nu puteţi fi bătuţi la vot altfel. Și, atunci, un aparat care vă invidiază şi va detestă va lucra împotriva dumneavoastră”.

Credeam că în ’89 ținta celor care au ieșit în stradă erau soții Ceaușescu, nu borfașii din viitoarele partide (PSD/PNL/PDL/PC).

Eu nu cred că Ponta a participat la revoluție, poate a ieșit pe stradă să joace un baschet, dar după ce s-a încheiat revoluția.

Ponta nu înțelege că pe românul de rând nu-l interesează pe ce motiv sunt acești borfași anchetați și hăituiți, important este că primesc ceea ce merită!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.