Fumuri de lege

Se anunță Legea fumatului și faptul că nu se va fuma în cârciumi. 25% dintre români sunt fumători. Patronii de cârciumi se sperie (că-și vor pierde clienții?) și pun afișe pe uși că localurile sunt dedicate doar fumătorilor. Adică celor 25 %. Dă-i în mă-sa pe ceilalți!

Pentru că am fumat cam 10 ani de zile și m-am lăsat de 4 ani, sunt un antifumător convins și consider că am fost un idiot că am fumat. Nu îmi convine să ies la o băutură sau într-un restaurant și să-mi pută hainele a țigară sau mai rău să nu pot respira din cauza fumului. Nu sunt tâmpit să mă mai duc și a doua oară într-un local unde nu m-am simțit bine.

Când s-a anunțat legea asta la tv a apărut doctorul ăla de la Iași, Ciohodaru, și spunea că sunt alte probleme mai importante în România, decât să interzici fumatul, cum ar fi băutura. Ok, un fumător frustrat, care nu știe să îi respecte pe cei din jur, aș spune, ca mulți alții.

”Amânarea este cea mai criminală formă de negare”. Colin Turner

Cei care se plâng de România, că la noi nu se respectă legile, că suntem ultimii din Europa, nu vor să respecte nici legea asta cu fumatul în locurile publice.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.