Au fost lansate Nikon 1 J3 și Nikon 1 S1

A fost anunțată lansarea pe piață a două noi aparate foto din seria Nikon 1, J3 și primul aparat din seria S.

Nikon 1 J3 este cel mai mic aparat mirrorless din lume. Are un senzor în format CX de 14,2MP și o sensibilitate cuprinsa între ISO 100 și 6400, aparatul este dotat cu un procesor de imagine EXPEED 3A, extrem de rapid, ce permite cea mai ridicată viteza la fotografierea continuă, 15 cadre pe secunda cu focalizare automata, și cel mai scurt timp de declanșare din lume, aproximativ 80ms. Butoanele de control minimaliste oferă accesul la modurile clasice de fotografiere, inclusiv manual, cât și la o serie impresionanta de moduri speciale precum Captura Moment Optim sau Selectarea Inteligenta a Fotografiei.

nikon1-j3

Nikon 1 S1  face parte din noua serie S, care oferă ușurință de utilizare și portabilitatea unui aparat foto compact, dar calitatea imaginii și viteza sistemului Nikon 1. Senzorul CX de 10,1MP este dublat de sistemul de procesare EXPEED 3A, care îi conferă aceeași viteză de record mondial ca și în cazul J3. Sensibilitatea ISO este cuprinsa și în cazul lui Nikon 1 S1 între 100 și 6400.

nikon1-s1

Ambele aparate filmează în format Full HD 1080p, cu pana la 60fps, dar și cu încetinitorul, până la viteze de 1200 de cadre pe secunda. Sistemul de focalizare se bazează atât pe detecția de faza, cât și pe cea de contrast, punerea la punct fiind instantanee inclusiv în timpul filmării  Modul Creativ, disponibil la ambele modele, oferă o serie de filtre ce pot fi aplicate și vizualizate înainte de a realiza fotografia. De asemenea, cu ajutorul modului Captura Moment Optim, aparatul reda cu încetinitorul acțiunea ce tocmai se petrece pentru a da posibilitatea fotografului de a alege cadrul dorit.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.