Nu-mi plac tatuajele

Nu sunt fan tatuaje. Nu mi-aș face așa ceva pe corp. Îi înțeleg pe cei care au corpul plin de tatuaje, e pasiunea loc, dar 90% din cei tatuați au tatuaje nasoale și este greu de înțeles ceea ce vor să ne arată prin ele.

Cele mai tari tatuaje le-am văzut în Praga. Un tip cu căști mari pe urechi(cred că Beats) avea tatuat sub ureche, pe gât, două note muzicale, una deasupra alteia. Aveai impresia că notele îi ies din urechi. A vrut să ne arată că este înnebunit după muzică. Iar al doilea cel mai tare tatuaj l-am văzut la chelneriță dintr-un Pub din Praga. Tipa, destul de grațioasă, avea tatuat pe ambele antebrațe păsărele care zburau.

Problema este că tatuajele se vor demoda. Dacă nu se demodează tatuajele în sine se demodează modelul pe care vrei să ți-l faci. Știu că într-o perioadă exista o opinie (poate chiar generală) conform căreia tatuaje cu fluturi deasupra fundului au doar curvele. În plus am și câțiva amici care au plătit să-și șteargă tatuajele de pe ei. Faza e că tot se mai văd urmele.

Un comentariu

  1. Alex

    13 martie 2013

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.