RCS&RDS ne lasa fara Discovery-uri

În urmă cu 2 luni CNA amâna acordarea licențelor pentru primele canale de documentare marca RCS&RDS, Digi World și Digi Life, deoarece aveau dubii în ceea ce privește păstrarea în grilă a unor canale concurente, ca Discovery şi National Geographic.

RCS a promis că nu au un astfel de plan, dar iată că unele canale Discovery au dispărut din grila RCS&RDS, iar cei de la Discovery România fac apel la telespectatorii care sunt abonați RDS:

În atenţia abonaţilor RCS&RDS:
Ne pare rău să vă anunţăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks şi RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate ofertele noastre. Operatorul a făcut deja schimbări în grila sa de programe, eliminând Discovery World, TLC şi Animal Planet din unele pachete. În plus, în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, RCS a scos şi Discovery Channel de pe platforma Digi Satelit din România. Noi credem că părerea VOASTRĂ, a telespectatorilor, contează. Dacă vreţi să ne ajutaţi să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimaţi-vă punctul de vedere – contactaţi RCS&RDS.

Mesajul Discovery aici

Comentarii (3)

  1. vasiauvi

    24 noiembrie 2012
  2. tykryt

    25 noiembrie 2012
  3. Viorel

    18 februarie 2013

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.