Scârbit de politică

Pentru un om care vrea binele țării este destul de frustrantă lupta chioară dintre cele două alianțe care se măcelăresc pentru voturile românilor. Aceeași abordare seacă a campaniei electorale, aceeași luptă care nu ne oferă un orizont mai bun. Nu spun că soluția ar fi la alt partid politic actual, nu spun că tinerii politicieni sunt mai buni. Spun doar că actuala clasă politică vrea doar puterea, iar pentru a o putea obține vine cu minciuni, iar după obținerea puterii va urma decăderea. Pentru că planul lor este să ia puterea, iar apoi urmează cearta și divorțul, pentru că ciolanul e mare.

Politicieni, fără nicio dragoste de țară, care ne determină să ne urâm între noi, să împărțim țara între useliști și pdliști, să ne urâm că altul câștigă cu 10 lei mai mult, se comportă ca niște milogi timp de o lună, iar apoi ne scuipă.

Aștept să apară politicianul care să spună că nu contează cine a dus țara în halul în care este acum, dar că vrea să o pună pe picioare, să aibă un plan pentru următorii 5-10 ani. Este greu, deoarece oamenii buni nu se bagă în politică, știu cât trebuie să se prostitueze pentru a ajunge în fruntea ierarhiei politice.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.