Nokia Lumia 800 la Orange

Orange este primul operator telecom din România care aduce pe piaţă noul Nokia Lumia 800. Clienţii pot comanda telefonul din magazinul online https://www.orange.ro/magazin-online/, iar din 20 aprilie telefonul va fi disponibil în toate magazinele Orange.

Nokia Lumia 800 poate fi achiziţionat la preţuri începând de la 149 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 care include internet nelimitat şi download la viteze de până la 7,2 Mbps pentru primul GB[1].

Nokia Lumia 800 este un telefon cu un design elegant şi caracteristici tehnice care acoperă o gamă largă de preferinţe. Ecranul AMOLED de 3.7 inchi cu touchscreen şi culori foarte intense este fabricat din sticlă curbată şi prevăzut cu un afişaj Corning® Gorilla® Glass rezistent la zgârieturi sau şocuri.

Sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango si procesorul de 1.4 Ghz cu accelerator oferă o navigare uşoară pe internet şi între aplicaţii, cât şi acces la reţele sociale precum Facebook şi Twitter sau la ultimele ştiri din mass media. În plus, Nokia Lumia 800 are o cameră cu obiectiv Carl Zeiss de 8 MP cu funcţie autofocus care dă o claritate deosebită şi detaliu fiecărei poze realizate.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.