Poți să-ți comanzi un taxi direct de pe smartphone!

Speed Taxi este prima firmă de taximetrie din România care pune la dispoziția clienților o aplicație prin care posesorii de smartphone-uri pot să comande un taxi direct de pe telefon fără a mai fi nevoie de comandă vocala. Principala inovație constă în faptul că locația utilizatorului este identificată automat prin sistemul GPS al telefonului sau prin triangulatie GSM.

Cum se procedează?

1.Într-o primă fază este identificata locația utilizatorului iar apoi afisata pe harta. În cazul în care se doreste o mașină de taxi într-o locație diferită, aceasta poate fi identificată și modificată cu ușurința prin optiunea drag and drop direct pe hartă.

2.În pasul urmator sunt completate manual celelate detalii ale adresei: numarul strazii, blocul, scara, comentarii. Dupa completarea informatiilor cerute, comanda este trimisa catre dispeceratul Speed Taxi.

3.Utilizatorul este informat printr-un mesaj pe ecranul telefonului despre: indicativul mașinii și timpul de așteptare până la sosirea acesteia. Dupa caz, acesta poate confirma sau infirma comanda. Utilizatorul este notificat printr-un mesaj de momentul în care mașina de taxi a ajuns la destinație.

Aplicația este ușor de utilizat și intuitivă atât pentru iOS cât și pentru Android. Aceasta pot fi downloadată de pe Android Market și Apple Store.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.