Încă o tâmpenie de la EBA!

”În urma cu 15 ani existau aproximativ 200 de licee agricole în România, iar astăzi nu mai sunt decât 22. Reducerea numărului lor are loc în condițiile în care în România 35% din populația activă lucrează în agricultură. De aceea, desființarea școlilor de specialitate în ultimii ani reprezintă, după părerea mea, o parte a problemei. Tinerii s-au îndreptat în număr mare către universități, ceea ce a dus la o inflație de diplome, mai ales în domenii ca Drept și Economie. Nu spun că este un lucru rău, dar uneori e nevoie de muncitori ca tâmplari, electricieni, instalatori și nu-i mai poți găsi astăzi în rândul populației tinere. Cred că această situație reprezintă un semnal de alarmă” a spus Elena Băsescu.

Un discurs care m-a pus pe gânduri. Acum analizez posibilitate să mă duc la Agenția de Ocupare a Forței de Muncă să văd dacă pot să mă reprofilez ca sudor, să-i îndeplinesc dorința Elenei Băsescu, poate așa ieșim din criză, iar EBA își mai ia câteva Vuitoane.

Interesant este că EBA a terminat REI la Româno-Americană și a mai făcut un amărât de master part time prin State, despre care s-a făcut ceva tam-tam prin presa (vezi aici). CV-ul mezinei președintelui este destul de subțire, mai subțire ca al unui sudor. VEZ CV EBA.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ultimele comentarii
  1. Alexandra
  2. tykryt

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.