Orange şi Metrorex introduc o nouă modalitate de plată şi acces pentru călătoriile cu metroul

Din 30 ianuarie, Orange România în parteneriat cu Metrorex lansează sistemul de plată şi acces la metreou prin folosirea unui singur număr scurt, disponibil atât prin sms, cât şi apel.

Clienţii Orange pot plăti o călătorie cu metroul prin SMS la 1700, iar confirmarea plăţii o primesc imediat, tot prin SMS. De asemenea, pot opta pentru achiziţionarea a 2 sau 10 călătorii, trimiţând textul 2C sau 10C la numărul scurt 1700. Preţul unei călătorii este de 0,50 euro, pentru 2 – 0.90 euro, iar la cumpărarea a 10 călătorii preţul este de 2,20 euro. Adiţional, călătoriile se pot cumpăra şi prin SMS la numărul 7477. La aceste tarife se aplică TVA, în cazul abonamentelor.

Accesul în staţie se va face prin apelarea gratuită a numărului 1700 şi apropierea receptorului telefonului de validatoarele special instalate. Telefonul va emite un semnal sonor care va fi interpretat de validator, stabilind în timp real dacă în contul clientului există călătorii valide şi permiţând accesul pe peron.

De asemenea, în cazul în care clientul doreşte să afle informaţii despre numărul călătoriilor rămase şi despre perioada de validitate, poate trimite gratuit un SMS cu textul INFO la 1700 şi va primi înapoi un mesaj scris cu informaţiile solicitate.
În prima etapă, serviciul este disponibil în staţiile Gara de Nord, Victoriei, Universitate, Petrache Poenaru, Timpuri Noi, Grozăveşti şi Politehnica.

Orange|NewsRoom

Credit foto:www.tehnopol.ro

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.