Varianta în română a mail-ului de la Yahoo nu are search


De 2 ani am renunțat să mai folosesc yahoo mail. Azi am căutat un mail mai vechi pe acolo și am descoperit că nici search nu există. Wtf? Cât amatorism…

Inițial am vrut să șterg contul de yahoo, dar până la urmă am renunțat. Dacă un nigerian mă anunță că am rude milionare în dolari sau poate unu’ din botswana îmi dă de veste că sunt milionar în … moneda lor națională, iar eu nu primesc mesajul în inbox-ul Yahoo?

Aproape că mi-am făcut un țel în viață să conving cât mai mulți oameni să renunțe la Yahoo. Cei care au mail pe gmail primesc din start o bilă albă și îmi dau seama că o persoană are treabă cu internetul dacă are adresă de mail pe gmail sau altceva în afară de yahoo. Ați observat că pe gmail nu există id-uri ca skumpik69yepusahultauiubit sau jmecher_bobbytzu99? Oare de ce?

Ar merge o campanie pe facebook, în care să se dea 5.000 de iphone-uri sau 500.000 de ochelari de soare celor care își șterg conturile de yahoo și se mută pe gmail, pe premisa dacă tot dai o țeapă, dă-o cu folos.

PS: mi-a sărit lumea în cap pe facebook că există și variante de yahoo mail cu search și după un upgrade de la varianta în limba română către ultima variantă am constatat că într-adevăr există search, dar yahoo mail tot nașpa este.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.