G+, după 3 săptămâni de folosire

De câteva săptămâni folosesc noua de rețea de socializare Google +. Începutul a fost timid, dar treptat, tot mai mulți prieteni migrează de pe Facebook pe Google +.

Cu ce vine nou G+?

-Poți să creezi cercuri de prieteni, iar apoi share-uiești conținut doar cu anumite cercuri, acelea care crezi tu că sunt interesate de ceea ce bălmăjești acolo;

-Secțiunea Sparks (domenii de interes). Le selectezi, iar apoi, de fiecare dată când accesezi G+ poți să verifici ce s-a întâmplat în cadrul acestor domenii de interes;

– Hangouts – chat cu un prieten sau cu mai mulți în același timp.

Îmi place faptul că G+ nu va reprezintă o chestie atât de atractivă pentru cocalari și pițipoance. Sper să nu se schimbe în viitorul apropiat. Nu are Farmville și alte jocuri care îți umplu timpul complet aiurea.

Pe G+ se pot încărca poze direct sau  prin Picasa. Eu am foarte multe poze încărcate prin Picasa, iar cele care sunt destinate vizualizării generale pot fi văzute pe profilul meu de G+.

G+ mi se mai pare interesant și prin prisma faptului că urmăresc persoane noi care distribuie foarte multinteresant, spre deosebire de Facebook unde mulți dintre prietenii mei sunt muți, preferă să urmărească ce zic ceilalți, iar asta nu înseamnă socializare.

Dacă doriți invitații, apelați la mine cu încredere ;).

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. tykryt
 2. tykryt
 3. anca
 4. E-mil
 5. tykryt
 6. Robert
 7. Adi
 8. tykryt
 9. Robert
 10. Maria
 11. Ioana
 12. tykryt
 13. anca
 14. gin
 15. tykryt
 16. gin
 17. sub0
 18. vanea.voda@gmail.com
 19. luca
 20. Georgi
 21. George
 22. George

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.