Seinfeld cu ziarul Adevărul!

Foarte mulți români sunt fani Seinfeld și probabil pe lucrul acest au mizat cei de la Adevărul atunci când au decis să scoată DVD-ul cu celebrul serial la pachet cu ziarul de vineri.

Acum, făcând referire tot la acești fani și la pirateria din România trebuie să ne gândim că mulți au deja o colecție cu serialul și nu vor aștepta 12 săptămâni să-și ia dvd-ul de la chioșc.

Ca și vechi colecționar de filme aș spune că e o mare prostie să colecționezi filme (sună cam ciudat, dar sunt conștient de ceea ce zic). Am început să strâng cd-uri cu filme cam de prin 2004, colecționam cd-uri cu filmele care îmi plăceau la vremea respectivă cu gândul că o să le revăd peste nu știu câți ani. În toți acești ani n-am revăzut niciun film. Am colecție, spre exemplu, cu serialul Toate pânzele sus, cu Cireșarii, dar și cu ultimele filme americane. Nu am revăzut niciunul. Motivele? Nu am avut timp, nu am avut chef sau am preferat să văd un film nou. Deci, sunt frumoase colecțiile, dar de multe ori inutile, și trebuie să ne gândim la evoluția tehnicii, la televizoarele Google și la internetul de mare viteză care te ajută să ai orice film în câteva secunde (prin priaterie sau mijloace legale).

Comentarii (6)

 1. Roxana

  28 ianuarie 2011
 2. tykryt

  28 ianuarie 2011
 3. Roxana

  28 ianuarie 2011
 4. douazecisidoi

  28 ianuarie 2011
 5. tykryt

  28 ianuarie 2011
 6. valentin

  5 februarie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.