Parcare de cazinou

Acesta era singura parcare gratuită din zona Universitate. Totul până când s-a deschis cazinoul ăsta Fortuna Palace, care dintr-un simț sporit de proprietate a pus stăpânire și pe parcarea gratuită din fața stabilimentului.

M-am gândit să fiu un bun cetățean și am zis să sun la Primăria Capitalei așa că am întrebat-o pe o angajată a primăriei care avea grijă de parcarea din spatele Facultății de Arhitectură dacă poate să-mi dea un număr de telefon pentru a reclama respectiva situație, dar, surpriza emisiunii, ea habar n-avea de vreun număr de telefon de la locul ei de muncă. Parcă o întrebasem ce număr de interior are Oprescu… Mi-a dat un sfat prin care a arătat că merită un job mai bun, adică cel de portar la instituția care îl are în frunte pe Oprescu. Mi-a zis că pot suna la primărie, să spun problema mea, iar apoi voi fi redirecționat către departamentul cu pricina.

Primarul Oprescu, pe lângă autostrăzile lui suspendate ar trebui să deschidă și o line directă la primărie, un fel de 112, pentru nevoile cetățenilor.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.