Nu lasati copiii la feisbuc!

Plecând de la reclama în care Cerebel îi face cont pe Facebook propriului copilul, mulți români s-au pus pe făcut conturi pruncilor lor.

Sunt capabil să înțeleg iubirea asta maternă care te face să iei decizii stupide din dorința de a-l integra pe micuț în societate, dar ce îi face pe părinți să creadă că acel copil are nevoie de un cont pe feisbuc. În astfel de locuri nu se spun povești pentru copii….

Mergând mai departe cu imaginația, există șanse ca atunci când copilul va deveni interesat de computer, să nu mai existe feisbuc sau să fie un site de-a dreptul plictisitor. Dar ăsta este răul cel mai mic.

Să presupunem ca respectivul copil care are cont de feisbuc de la câteva zile de la naștere (înainte să-l înregistreze la oficiu, tacso i-a făcut cont de socializare) ajunge la venerabila vârsta de 14 ani și începe să comunice cu fetele/băieții pe rețele de socializare. Într-un loc ca feisbucul în care părinții lui își petrec o parte din timpul rezervat net-ului, copilul nu se va simți în largul lui așa că se va refugia în altă parte, într-un loc mai sigur.

Așadar crearea de conturi pe feisbuc pentru copii este o mare eroare. Și aceiași poveste ar fi și cu postare pe rețelele de socializare a albumelor cu proprii copii Gigeluș la 3 luni și o zi, Marcelușa la 2 și 14 zile

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *