Pachet de filme (9)

În sfârșit am văzut The Social Network, povestea celui care a înființat Facebook. Pe scurt Mark Zuckerberg a furat o idee de la doi colegi de Harvard, apoi s-a asociat cu un prieten, Eduardo Saverin, care putea să-l finanţeze, pe urmă Sean Parker este atras de ideea lui Zuckerberg, cu care se și înhăitează. Faza este că treptat Zuckerberg îl elimină pe colegul de cameră și finanțistul lui, Eduardo Saverin. Na, așa este în afaceri, se întâmplă să uiți de prieteni. Ceea ce aflăm din film este că fondatorul acestei rețele sociale, Zuckerberg era de fapt un inadaptat, avand probleme de comportament.

Cert este că se face prea mare vâlvă pe seama acestui film. Pe mine nu m-a sensibilizat cu nimic.

Ce filme am mai văzut:

  • RED (2010) cu bătrânelul Bruce Willis în rolul principal, filmul începe destul de spectaculos și se termină ca orice film american. Încă o dată am înțeles de ce nu a jucat si Bruce în Titanic.
  • Date night (2010) -un film în care totul este previzibil, mai puțin scena din restaurantul de lux. Mi-am dat seama că Steve Carell este un actor antipatic. Nu mai vreau sa vad filme cu el.
  • Wall Street (1987) – l-am văzut pentru că urma să merg la cinema pentru Wall Street: Money Never Sleeps (2010). Nu am mai fost, dar mi-a plăcut foarte mult Wall Street-ul din ’87, este mai mult ca sigur un film foarte bun.

„Pachet de filme” este o rubrică de pe dragosu.ro. Vezi și alte filme vizionate de mine>

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
Comentarii
  1. vasiauvi

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.