Cumpara produse romanesti sau Cumpara produse scumpe

Romania a ajuns într-un top zece al ţărilor producătoare de lapte, dar tot ea este ţara în care găsim la supermarket lapte mai scump decât în Elveţia sau Germania. Fermierii spun că nu la ei trebuie să căutam explicaţia.Mediafax

Campania Cumpara produse romanesti sau Cumpara romaneste! ar trebui sa se transforme intr-o campanie de genul Cumpara produse scumpe.

La ultimele cumparaturi facute am incercat sa ma orientez spre produse romanesti. De ce? Asa sunt eu mai prost si prefer sa pierd timpul la cumparaturi uitandu-ma pe etichete sa vad care e producatorul. La penultima sesiune de cumparaturi, in Kaufland, nu am gasit branza produsa in Romania. Nu era. Asa ca m-am intors si am luat branza la vrac, unde am sperat ca branza cu numele Huedin chiar este romaneasca.

Toate produsele lactate, produse in Romania sunt mai scumpe decat cele produse in afara, aici nu ma refer la produsele proprii hiper/super magazinelor, care sunt ieftine, dar sunt produse in afara Romaniei.

Deci, hai sa facem campanie Cumpara produse romanesti doar asa de dragul campaniilor si sa aratam ca promovam produse romanesti, fara sa avem o strategie bine pusa la punct. Este usor sa faci un site si sa creezi un slogan pentru campanie, dar mai greu este sa vezi de ce laptele pleaca de la producatori cu 1 leu si ajunge pe raft cu 3-4 lei.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.