Sa ne pregătim pentru Campionatul Mondial

Peste 4 zile sta sa înceapă Campionatul Mondial de fotbal. Inca un Campionat Mondial fără Romania, ceea ce începe sa devina o obișnuință. Dupa cum joaca naționala antrenata de micuțul Luce ne așteptăm sa vedem si alte turnee finale fără România.

Cu toate acestea un Campionat Mondial rămâne un adevarat spectacol pentru iubitorii fotbalului si fiecare se pregătește cum poate: își face stocul de bere, își achiziționează decodoare pentru a recepționa Tvr HD, își rezerva cea mai buna masa la terasa din cartier pentru a urmări meciurile împreună cu prietenii, își pregătesc psihic consoartele pentru ca urmează o luna plina de fotbal etc.

Probabil ca producătorii si distribuitorii de bere din Romania sunt cei mai înfocați fani ai fotbalului si in cazul de fata al echipei naționale. De echipa națională depinzând hectolitrii pe care aceștia ii pun la vânzare.

Cei care spun ca nu se uita la Campionatul Mondial pentru ca nu este calificata echipa noastră națională n-au deloc dreptate. Acolo se joaca fotbal adevarat si spectacolul este pe măsură. Aceștia nu trebuie sa uite ca au trecut ani buni de când Romania nu a mai mers la un Campionat Mondial si probabil vor mai trece încă pe atât pana la următoarea calificare la un Mondial.

Sa ne acomodam cu atmosfera de la un Campionat Mondial, zic:

Un comentariu

  1. gogu

    16 iunie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.