Aia mici si evaziunea

De faptul ca Boc este un idiot cred ca s-a convins toată lumea, cine nu s-a convins înseamnă ca este precum micuțul lingău al lui Băsescu.

Ieri acest papagal, al carui nume am sa evit sa-l pronunț, a apărut in presa cu declarația „Toţi contribuim la promovarea evaziunii fiscale”. Adică noi poporul suntem niște mici evazioniști pentru simplu fapt ca nu cerem bonul fiscal. Trecând peste faptul ca de acolo de jos de la el nu se vad și marii evazioniști, aceasta fraza mi-a dat de gândit și am sa ma străduiesc sa combat evaziunea sa cer bon la orice produs pe care-l cumpăr.

Adică de acum o sa cer bon fiscal la florărie, la frizerie, la spălătoriile auto, in unele baruri, mai precis acolo unde am observat ca nu au bunăvoință sa-mi dea bon fiscal și probabil ca nici nu au casa de marcat.

O sa fac gestul acesta pentru ca exista o lege si nu este corect ca unii sa dea bonuri, iar alții sa închidă ochii.  Aia care sunt corecți au șanse sa dea faliment, iar aia care fentează o sa le rada în nas ca sunt prosti si respecta legea. O sa procedez asa pentru ca mai sper ca toți ăștia cu buticuri sa dea faliment, pentru ca sunt magazine din astea 3×3 la tot pasul. La metrou sunt cel puțin 3 magazine la fiecare gura iesire, nu exista stație de autobuz fără chioșc, lângă spitale, lângă blocuri, dacă mergi 50 de metri și nu găsești un magazin ai impresia ca ai ieșit din oraș, ca ai ajuns in lanul de porumb.

In același timp este absurd sa vorbești despre evaziunea cu usturoi, ananas si praz atata timp cat unii vand flota.

Comentarii (5)

 1. irina

  28 mai 2010
 2. tykryt

  28 mai 2010
 3. g

  31 mai 2010
 4. tykryt

  31 mai 2010
 5. g

  31 mai 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.