Li s-a furat icscinciu’ mâncați-aș

Romanii cărora li s-au furat mașinile la bulgari week-end-ul trecut, își merita soarta. Pentru ca la niște mașini de peste 40 de mii de euro nu și-au făcut Casco, și-au lăsat actele în mașina, iar primarul ala țigănos și-a parcat mașina chiar la intrarea în hotel (deci nu în parcare), asa cum este obișnuit la el pe mahala, sa și-o lase la intrarea în cort. Aseară am văzut cum țipa rudăreasa lui la polițiștii bulgari, de parca ar fi vrut sa-i aducă ăia mașina înapoi pe loc. Tipa cât o țineau plămânii ca a muncit toata viata pentru mașina. Deci icscinciu’ a devenit un țel în viață.

O firma de asigurări ar trebui sa implementeze asigurarea pe lipsa de creier. Te duci, iți faci testul pentru IQ, iar dacă ai IQ-ul sub 50 plătești 2000 de lei, dacă ai sub 70 scoți din buzunar 1500 lei și tot asa…

Tin minte ca atunci când mi-am cumpărat mașina, tata mi-a zis „bă, îți iei mașină, dar tu ai unde sa o parchezi în București ?”, „o sa ai bani sa-i faci Casco an de an?” Si dacă nu aveam loc de parcare singur amânam cumpărarea mașinii.

Primarul negricios, posesor de icscinci, nu știe ca și în România se fura mașini, dar poate ca pigmentul din dotare îl scutește de astfel de evenimente nefericite. Si-a găsit nașul în Bulgaria.

Nu, nu ma bucur de întâmplare, doar semnalez prostia de icscinci si chiusepte.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.