De ce am blocat Farmville?

Am blocat Farmville pentru ca mi-am dat seama ca in loc sa evoluez, ma duceam in jos. Stateam ca un bou si dădeam click-uri după click-uri. Din fericire nu am ajuns in stadiu in care sa ma trezesc de dimineata sa vad daca au crescut culturile sau sa-mi pun reminder ca sa stiu daca s-au copt strugurii.

Jocul asta, pentru cei care nu știu (oare mai sunt și dinastia?), se joaca sub platforma facebook și este cel mai la moda joc al momentului. Scopul lui este sa faci agricultura, dar in loc sa dai cu sapa, trebuie sa te duci cu mouse-ul pe sapa și sa dai click-uri.

Mai mult de jumatate dintre prietenii mei de pe facebook practica agricultura pe farmville la greu. Mesajul meu pentru ei: mamaie a îmbătrânit si nu-si mai poate cultiva tot pământul pe care îl are, cu experiența de pe farmville la cv sigur va angajeaza pe mosia ei. Celor care au peste 100 de mii de puncte promit sa le dau adresa lu’ mamaie de e-mail. Keep working ….

Am renunțat sa mai dau click-uri la Farmville când am citit articolul de aici. Daca-l citești poate vei avea aceiași reacție ca a mea. Poate…

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. irina
 2. g
 3. Alexandra
 4. tykryt
 5. Alexandra
 6. Alexandra
 7. tykryt
 8. Alexandra

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.