Chilotii lui Adrian Enache

Nu mai pot sa intru pe un site de sport, ca sa aflu cat s-a terminat Bayern cu Lyon, ca trebuie sa fiu informat ca Adrian Enache a fost surprins in chiloti.

Ce dezaxat/dezaxata poate fi interesat/a de o astfel de știre? Oricum ăștia care cumpără Click, Can can si Libertatea sunt prosti și frustrați. Cum sa dai banii sa afli ca Adrian Enache a fost pozat în chiloți? Si ăștia care nu dau banii pe ziare, dar intra pe site-urile ziarelor de mai sus sunt prosti și plictisiți de viata. In timpul in care ei își petrec timpul cu can-can, alți oameni se zbat intre viata si moarte si ar da orice sa ma traiască puțin. Insa ăștia sănătoși trupește (pt ca sufletește sunt duși rău de tot) dau click după click sa-i vadă chiloții lui Adrian Enache.

Sa nu mai zic ca si ieri si azi când am deschis tv-ul era Liviu de la LA și plângea ca s-a despărțit de nevasta-sa. Ok, toți am trecut prin momente grele, dar sa te duci sa-i iei un interviu unui om care suferă ca a iubit pe cine nu merita nu este ceva demn pentru acest Oprah al Pro tv-ului. Omul asta nu-si da seama acum ca este penibil, el da orice ca sa aibe pe cineva căruia sa ii vorbească, dar cu timpul o sa-i fie rușine de aparițiile lui. Dar ce mai contează când se face rating? Cine o sa-i ia interviu lui Măruță când se desparte de Andra? Ca și Teo s-a lăsat de televiziune….

Si alt lucru destul de intrigant pentru mine: de doua zile la mine în birou se vorbește despre Horia Moculescu si de nevasta-sa. Lumea își da cu părerea despre care dintre ei este mai nebun. Eu zic ca alții sunt nebunii …

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.