Trafic cu sarma ghimpata

Se fac doi ani de când circul aproape zi de zi prin București. In fiecare zi vad specimene noi, care mai de care mai grăbiți, mai nervoși, mai smecheri, mai

Sursa:Gandul.info

nesimțiți, mai prosti. Bineînțeles ca nu vorbesc despre taximetriști sau despre șoferii autobuzelor (care din când în când își mai permit sa-și bată pasagerii). Ei se cred regii bulevardelor din București. Pe ei nu trebuie sa ii luam la socoteala și nu trebuie sa ne lăsăm influențați de manierele intreprinse de ei in ale șofatului.

Primăriile și Politia se gândesc la diverse tertipuri pentru a înfrâna imaginația bogata a acestor șoferi mârlani, numiți și bizoni ai traficului. De curând, pe bulevardele din sectorul 2, am observat gărdulețele din imagine. O idee destul de buna pentru a-i opri pe cei care nu știu ce înseamnă linia continua sau linia de tramvai, dar prevăd ca nici acestea nu vor avea viata lunga, și vor fi tăiate sau rupte de către acești „smecheri” ai șoselelor.

Si dacă nici aceste gărdulețe nu sunt o soluție pentru mârlanii din trafic următorul pas ar fi gardurile de sârmă ghimpata sau din lemn asa cum are bunica in jurul casei. Atunci România ar trebui sa intre în Uniunea Statelor Africane.

Legat de trafic, azi am auzit o gluma la Europa FM. Sunase cineva din Craiova, iar realizatorul ii zice: sper ca, de obicei, reușiți sa traversați repede strada, dacă tot locuiți în Craiova?

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.