De ce ar fi necesara o lege a picnicului ?

Noi romanii iesim la picnic fie primavara, vara sau toamna. Nu toti semenii nostrii sunt obisnuiti (din varii motive pe care nu vreau sa le evidentiez in acest articol) sa-si stranga resturile menajere ce au rezultat din urma iesirii lor la iarba verde. Data viitoare cand ies la gratar si lor le va fi greu sa aleaga un loc frumos si plin de verdeata, pentru ca nu-i asa? Nici lor nu le-ar placea sa stea in mizeria facuta la precedenta lor iesire in natura. Si astfel vor cauta alt loc de picnic mai curat, fara resturi menajere. Nici aici n-ar strange gunoaiele rezultate din distractia lor in natura si povestea ar continua….

O lege a picnicului ii va ajuta si pe nesimtitii de mai sus. Ii va ajuta ca sa-si gaseasca un loc de picnic, iar daca lasa in continuare resturi menajere in mijlocul naturii urmeaza sa fie sanctionati asa cum prevede aceasta lege a picnicului sau mai bine zis aceasta lege a bunului simt, pentru ca totul tine de bun simt si de respect fata de natura.

E imposibil sa-i vorbesti categoriei de mai sus despre respect fata de natura, chiar imposibil. Este mult mai usor sa le aplici o amenda. Si daca ii arzi la buzunar pe nemernici vor intelege ca nu este bine ce a facut si drept urmare le va fi frica de natura.

Daca va intereseaza aceasta lege a picnicului o puteti citi aici: lege picnic -varianta 01.10.09 (1)

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.