„Acces direct” cea mai proasta emisiune !?

Prima data au dat ca si caz real niste scene din filmul Lost. Au sunat diversi piloti si i-au intrebat daca este posibil asa ceva fara sa le treaca prin cap ca imaginile difuzate (bineinteles cu sursa youtube) sunt reale. Mai aveau putin si spuneau ca acele imagini sunt in exclusivitate si in direct.

Acum cateva zile, tot la Acces direct, s-au gandit sa-l comemoreze pe Mile Carpenisan, fost coleg de-al antenistilor. Dar nu au fost in stare sa puna si ei o poza cu celebrul jurnalist, ci au pus o poza cu un coleg prieten de-al lui Mile Carpenisan, Groparu in speta. Ok, este de inteles ca persoana care s-a ocupat de acest caz nu-l stia pe Mile Carpenisan si ca iq-ul de jurnalist nu a ajutat-o sa caute in mai multe surse, dar ceilalti colegi tot la fel de imbecili sunt?

Cu siguranta ca sunt multe emisiuni proaste, dar asta sare in ochi. Pentru ca realizatorii sunt idioti si fac o emisiune mai otevizata decat emisiunile de la otv. Luand in considerare idiotii din Romania se explica si audienta foarte mare a emisiunii Abces Acces Direct.

Daca emisiunea mai este tinuta in viata (si de ce nu daca vedem care este trendul la antena1) urmeaza sa avem parte si de alte gafe memorabile si in acelasi timp morbide.

Comentarii (9)

 1. Groparu

  26 martie 2010
 2. tykryt

  26 martie 2010
 3. Alexandra

  26 martie 2010
 4. tykryt

  28 martie 2010
 5. marius_tm

  2 aprilie 2010
 6. danny

  2 aprilie 2010
 7. anonim

  11 aprilie 2010
 8. danie patrascu

  14 decembrie 2010
 9. Luck

  23 februarie 2011

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.