Porcul prins in cursa

Mereu mi s-a parut ca porcul este un animal simpatic, un prieten de nadejde al omului, fiind capabil sa-si dea zilele in preajma sarbatorilor de Craciun pentru ca stapanul s-o duca bine si sa nu se faca de ras fata de vecini ca n-are ce sa puna pe masa de Sarbatori.

Nu cred ca activistii pentru drepturile animalelor stiu despre tendintele porcilor din Romania, dar, neavand ce face, s-au legat de „saracii” australienii care au indraznit sa faca niste curse cu porcii.

Descrierea de mai jos mi-a placut la nebunie:

„Aceasta este cruzime inerenta si trebuie anulata imediat. Porcii sunt animale curioase si perceptive si se crede ca poseda o inteligenta superioara copiilor de aproximativ trei ani”, anunta organizatia PETA.

Din poza de mai sus imi dau seama cat de mult le place porcilor sa se intreaca in astfel de curse. Cred ca sunt porcii care au scapat anul asta netaiati in Romania. Btw, porcul din dreapta este ajutat de flacara violet, pentru ca altfel nu inteleg cum l-a intrecut pe cel din stanga, tricou galben, castigatorul din anii precedenti si favoritul intregii suflari australiene, iubitoare de curse de porci :D.

Tot articolul il cititi aici>


Comentarii (4)

 1. razvanserbu

  21 ianuarie 2010
 2. tykryt

  22 ianuarie 2010
 3. SRA

  22 ianuarie 2010
 4. meetoo

  22 ianuarie 2010

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.