Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/tykryt/public_html/dragosu.ro/wp-content/themes/simpleton/functions.php on line 73
Planuri pentru 2010

Planuri pentru 2010

Initial ma pregatisem sa scriu ca nu am planuri marete pentru 2010, dar intre timp am realizat ca ar fi unul destul de important.

As vrea sa ma apuc sa gatesc sau mai bine spus – as vrea sa invat sa gatesc. Am cateva idei, am si cateva feluri de mancare pe care as vrea sa incerc sa le fac. Pentru asta cred ca am nevoie de o carte de bucate si sa tin telefonul mobil pe langa mine pentru a suna oameni mai experimentati decat mine.

Momentan nu am o carte de bucate in biblioteca si daca nu o primesc cadou, o s-o cumpar dupa sarbatori, cand va fi si momentul in care voi intra in bucatarie pentru a gati :). Promit sa va spun cat de dezastruos sunt bucatarie!

Al doilea plan ar fi sa renunt treptat la cafea. Bineinteles ca acest plan este mult mai usor de realizat si am nevoie doar de putina concentrare pentru a evita cafeaua de dimineata si de a trece pe ceai.

Si pentru ca la anul am in plan si unele plecari prin tara si in afara tarii vreau sa imi achizitionez si un DSLR Nikon.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie mai departe!
 •  
 •  
 •  
 •  
Ultimele comentarii
 1. g
 2. SRA
 3. SRA
 4. tykryt
 5. SRA
 6. patricia
 7. tykryt
 8. patricia

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *