Noi imbunatatiri pentru Google Translate

Google a lansat noi imbunatățiri pentru serviciul Translate, un serviciu creat special pentru a ajuta utilizatorii care doresc sa realizeze traduceri de texte sau pagini web. Momentan Google Translate ofera traduceri in 51 de limbi, reprezentând mai mult de 98% din utilizatorii de internet din acest moment.

Cu ajutorul noului layout se dorește realizarea unei traduceri mai rapide si mai facile intre toate aceste perechi de limbi. Butoanele sunt total schimbate, iar traducerea se poarte realiza instant in momentul in care se tastează textul. Daca se dorește traducere textului respectiv in alta limba decât in cea utilizata inițial, acest lucru se poate face doar selectând alta limba. Daca vreți sa scrieți “astăzi este o zi buna” in chineza, dar nu puteți citi caractere Han, se poate face click pe Afiseaza romanizarea pentru a se afisa textul scris cu caractere romane. Acest lucru funcționează pentru toate limbile non-romane, cu excepția limbilor arabe, persane si ebraica.

O alta îmbunatățire destul de interesant este faptul ca atunci când se realizează traduceri, acestea se pot auzi printr-un click pe pictograma de difuzor. Aceasta îmbunatățire este valabila numai pentru limba engleza.

In viitor Google, prin serviciul Translate, dorește realizarea acestor îmbunatățiri pentru fiecare limba în parte, deci și pentru limba romana.

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.