Tendinte in industria aparatelor foto

Cu siguranta ca exista un război al megapixelilor intre companiile producătoare de aparate foto. De ceva timp acest război s-a mai domolit. Mai precis s-au oprit la aproximativ 12 megapixeli. Aceste camere au tot felul de caracteristici, pe langa megapixeli – stabilizatori de imagine, zoomuri super lungi, rezistenta la apa, hd video, recunoașterea fetei, detectarea zâmbetului, te detectează și când clipești.
Cand acest asa zis război părea terminat, Nikon si Samsung au scos doua noi aparate foto. Unul a adăugat al doilea display, iar celalalt este dotat cu un proiector cu ajutorul căruia se pot arate pozele pe pereți.

Aparatele care au redefinit ceea ce înseamnă un aparat foto sunt Samsung TL225 si Nikon Coolpix S1000pj.

Foarte ingenioasa este introducerea modului KID, la Samsung TL225, aparatul putand arata pe displayul inteligent un clovn care sa capteze atenția copiilor și astfel rugamintile ” hei gigi! hei! uita-te aici! , spuse de n-spe mii de ori, ar deveni tardive.

Cu acest produs Samsung a intrat în hora marilor producători de camere foto, iar Nikon se menține acolo sus. Acum este așteptat și Canon cu ceva inovator pentru industria aparatelor foto.

Un comentariu

  1. g

    19 octombrie 2009

Adauga comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.